Waterstraalsnijden van Natuursteen en Marmer

Het waterstraal snijden van natuursteen en marmer gebeurt door middel van een krachtige waterstraal die het natuurstenen of marmeren object in alle mogelijke vormen kan snijden..

De aansturing van waterstraalsnijmachine is geheel digitaal, waardoor wij de door u gewenste tekeningen en vormen rechtstreeks hierheen kunnen sturen. Hierdoor kunt u als klant ook zelf tekeningen en vormen aanleveren.
Door bestanden als een .DXF of .DWG bij ons aan te leveren kunnen wij deze rechtstreeks voor u uitvoeren in het gewenste natuursteen.

De waterjet heeft een ITC optie (Intelligent Taper Control). Dit staat voor gegarandeerd rechte sneden en snijkanten, aan onder en bovenzijde van de plaat.

Wat is er mogelijk met waterstraalsnijden van natuursteen / marmer?

Gezien bovenstaande begrijpt u dat bijna alles mogelijk is en u uw wens in natuursteen bij ons kan realiseren. U kunt hierbij denken aan:

  • Kunst(vormen)
  • Iets voor in de tuin
  • Monumenten
  • Grafstenen

En ga zo maar door. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw natuurstenen of marmer objecten? Welk idee u heeft en wat uw wensen ook zijn; door onze jarenlange ervaring vinden wij samen met u de juiste oplossing en leveren werk op maat.

Neem gerust contact op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

                  

Deel op Social Media
Uniek design met onze techniek:

HENRI'S ART DESIGN STUDIO
www.artdesignstudio.nl